5 juni start avondtraining (4x): ONTDEK WAT JIJ WIL IN JE WERK EN LEVEN!

WAT ALS WERK NIET MEER ALS
WERKEN VOELT IN JULLIE
ORGANISATIE?

ECHTE KEUZES VRAGEN OM MOED.

Stel dat iedereen met plezier naar werk gaat, burn-outs en uitval niet meer aan de orde zijn en ieders kracht volledig tot zijn recht komt. Wie weet herken je dit al in jouw organisatie – dat is mooi! -, wellicht is hier ruimte voor verbetering.

Hoe kan je zorgen voor een gezonde organisatie met gezonde medewerkers? Hoe kan je ambities met grenzen combineren? Hoe benut je talenten optimaal in jullie organisatie? En hoe begeleid je een werknemer op een persoonlijke manier als deze boventallig is verklaard?

Hieronder vind je voorbeelden van de mogelijkheden. Uiteraard is alles op maat.

– Lotte

LEIDERSCHAPSTRAININGEN

Ken jezelf (als leider)

Het is essentieel als leider en mens om je eigen dynamiek te kennen, om zo een inspirerende en verbindende kracht te zijn. Als je beter begrip van jezelf hebt, kan je anderen helpen bij hun groei en ontwikkeling.

GEBALANCEERDE ORGANISATIE

Ambities en begrenzing combineren

Burnouts en uitval zijn tegenwoordig alom aanwezig, en kosten bakken met geld. Tijd om de regie in handen te nemen als organisatie en te zorgen voor een gezonde werkomgeving. Preventief. Hoe kan je uitval voorkomen?

 

INDIVIDUELE BEGELEIDING / COACHING

Voor professionals

Als psycholoog en coach begeleid ik al meer dan10 jaar professionals in en buiten organisaties. Hoe sta ik in mijn kracht als leider? Hoe kan ik leren vertrouwen op mijzelf? Hoe kan ik mijn patronen doorbreken?

TEAMCOACHING

Haal de volle potentie uit je team

Verbinding en vertrouwen in een groep is nodig om het meeste uit de samenwerking te halen. We halen de individuele en gezamenlijke kracht naar boven, patronen worden zichtbaar en er ontstaat verbinding.

 

OUTPLACEMENT BEGELEIDING

Persoonlijke begeleiding bij vertrek

Op een goede manier uit elkaar gaan is belangrijk. Uit onderzoek is dat mensen die een outplacementtraject aangeboden krijgen van hun werkgever een grotere kans hebben op het vinden van een nieuwe baan en een hoger salaris bij die nieuwe baan (Westaby, 2004).

IEDEREEN IN ZIJN KRACHT

Hoe zorg je dat iedereen op de juiste plek zit?

Of jullie nu in een reorganisatie zitten of niet, het is belangrijk als organisatie te zorgen dat iedereen in zijn / haar kracht staat en op de juiste plek is. Om talent te benutten, de energie levend te houden en burnouts te voorkomen.

Kan ik iets voor je betekenen? Of heb je een vraag? Neem gerust contact met me op.